Esdeveniments

contracta un pack d’animació pel teu esdeveniment

haciendo malabares
haciendo malabares

Les nostres propostes

A continuació trobaràs tots els packs que hem ofert durant més de 10 anys d’experiència

Celebra aquesta data amb el nostre pack d’espectacle i taller de circ ideal per festes d’aniversari individual o de grup. Al pati de casa, al parc o a la plaça.

Fes que aquest dia també sigui especial i divertit pels més petits de la familia. Preparem un espectacle, taller de circ o jocs segons necessitats per estar ben entretinguts durant el convit

També podem fer que aquest dia especial passi durant l’època medieval, col·laborant en qualsevol moment del casament. Oferim també photocall medieval amb espases, cascs,.. jocs medievals per infants i adults, espectacles itinerants entre els convidats durant l’aperitiu…

Celebra aquest dia amb un espectacle i taller de circ ideal per passar amb familia i amics

El que més funciona per a les festes majors és un taller de circ de gran format, apte per a totes les edats.

Converteix la cavalcada de reis en la més especial amb malabars de foc i/o malabars LED

Fes més especial aquest esdeveniment tan assenyalat per els més petits amb un espectacle de malabars de LED o malabars de foc.

Ambienta la teva discoteca amb malabars de foc, malabars LED o escupidors de foc.

Contracta un espectacle itinerant al voltant del càmping, un espectacle central o un taller de circ. Per celebrar festes singulars com la castanyada, halloween, carnestoltes, inauguració de temporades,… esperem la teva proposta!

Contracta un espectacle o un taller per promocionar el teu comerç al carrer. Els nostres serveis es poden caracteritzar o adaptar a cada negoci. Podem fer malabars amb qualsevol objecte!

Dóna un extra especial al teu parc donant un servei únic en dates especial. Escoltem les teves idees, i les posem a les nostres mans!

Convida’ns a celebrar dates importants al calendari de l’escola o festes de fi de curs. Oferim serveis aptes per cada cicle, així com un espectacle apte per a totes les edats que no deixarà indiferent a ningú. S’ho passaran bé des de P3 fins al director de l’escola!

Estem especialitzats en fires medievals amb un atrezzo complet amb carro medieval, objectes de photocall per als assitents amb espases, cascos,… objectes musicals interactius, participació de voluntaris,…

Fem la promoció d’associacions de comerços amb espectacles itinerants amb el nostre carro caracteritzat segons necessitats del client o època de l’any.
El Carroboig, el Barcoboig,… escoltem la teves idees i et fem una proposta a mida!

També participem en festes populars oferint tallers de circ aptes per totes les edats. Un taller ideal per a tota la familia, grups d’amics, petits i grans.

Organització i animació de festes singulars de petit i mitjà format de carnestoltes, cap d’any, halloween, castanyada…

Contracta l’animació d’aquesta festa tant especial amb números de màgia i malabars. Et podem oferir un servei integral amb llums, música, ball de disfresses i concurs.

Si no has trobat el que buscaves, no et preocupis. Malaboig | Espectacles & Animacions ens caracteritzem pel nostre servei a mida. Escoltem les teves idees i et fem una proposta única pel teu esdeveniment.

haciendo malabares

Contacta amb nosaltres