Nosaltres

som el grup Malaboig Espectacles & Animacions

haciendo malabares
haciendo malabares

Tota història té un origen

L’any 2007 neix Malaboig Malabars a Sabadell per part de dos joves malabaristes, l’Eloi Creus i el Noel Estarellas. Interessats en l’art de la màgia i el món del malabarisme, decideixen unir-se per crear una petita companyia de malabars on poder desenvolupar tot el seu talent com a malabaristes i alhora divertir-se aprenent. Poc a poc, Malaboig ha anat creixent i ha anat abarcant cada cop més espectacles de malabars, incorporant elements com la llum i el foc.

També ha afegit als seus serveis l’organització i gestió integral de festes i celebracions singulars com són caps d’any, carnestoltes, festes temàtiques,… evolucionant també el nom de la companyia a Malaboig | Espectacles & Animacions.
Acumulen ja una bona experiència en el món de l’espectacle i l’animació sense cap altre secret que la dedicació, tracte proper i professionalitat.

Escoltem les teves idees i ens adaptem per encaixar-nos perfectament a allò que esperes a la teva celebració! Ara ja ens coneixeu!

Eloi Creus

Carregat d’humor i decisió, els seus malabars sorprenen a grans i petits, aconseguint els millors aplaudiments dels espectadors. Li agrada portar la batuta de l’espectacle però no tot surt com ell vol. I és que hi ha algú que mana més que ell, el públic!

haciendo malabares
haciendo malabares

Noel Estarellas

Despistat, agosarat i divertit, fa riure a grans i petits quan vol i sense voler-ho. La seva faceta còmica amaga un gran malabarista que acaba sorprenent amb els trucs més difícils!