10 anys especialitzats en animació medieval

Malaboig|Especactles&Animacions va néixer el 2007 oferint espectacles i tallers relacionats amb els malabars i el món del circ però va ser de seguida, el 2010, que es van especialitzar en l’ambientació i caracterització medieval.

Demanar un pressupost

Especialitzats en animació medieval

Una vestimenta medieval dissenyada i fabricada de forma exclusiva per la companyia va ser el punt de partida per oferir la seva animació medieval. De seguida van afegir el carro que veieu a la foto a conjunt amb la vestimenta que els va acompanyar durant els seus 2 primers anys a l’època medieval. Al cap de 3 anys, molt enginy i unes hores de treball, va néixer el Carro Malaboig!  Un carro més gran per ampliar els material de malabars i animacions.

Actualment Malaboig|Espectacles&Animacions ofereix una animació medieval amb un carro interactiu que a part de transportar tots els malabars, també disposa d’antorxes de foc; espases, cascos, escuts, destrals,… per photocalls, instruments interactius i una catapulta que inclús el més petits poden disparar!

Una explicació està molt bé, però una imatge val més que 1000 paraules. Mira el video!

 

Fins ara la companyia ha recorregut les terres catalanes i fins i tot gallegues amb les seves animacions! Són uns incondicionals a la fira medieval de Sabadell, on ja porten 7 anys sent part del programa!

Demanar un pressupost

Per què confiar en Malaboig? Contracta una serveig 5 estrelles de Google!

 Veure ressenyes de Google