Nova web, nova imatge, nous números!

Malaboig, amb 13 anys de vida i centenars d’espectacles a la motxilla, es reinventa el 2020 amb una nova web, nova imatge i nous números!

Sí! Ja fa 13 anys! Dos joves de Sabadell van crear Malaboig per oferir serveis relacionats amb el món del circ, enfocats sobretot en els malabars, la màgia i l’humor. Amb l’únic objectiu d’oferir entreteniment, fent allò que més els agradava: espectacles i animació infantil i per tota la familia.

Com va créixer?

Volent-ho o sense voler, la companyia va anar creixent professionalment i adquirint nou material fins a dia d’avui.

 

Però com es plantegen el futur?

Doncs el plantejament no és gaire diferent el del 2007, seguir oferint animació infantil i familiar fent allò que més els agrada. Si així va néixer, així ha de créixer! Això sí, amb una nova imatge i serveis professionalitzats, una nova web molt més intuïtiva i un catàleg que està a punt de veure la llum! No hi ha camins ni rutes marcades, però amb una barca nova… sempre es viatja millor!

Malaboig també inaugura aquest blog a través del qual podreu seguir les novetats de la companyia, així com informacions d’esdeveniments relacionats amb el món del circ, l’animació infantil, espectacles infantils, entreteniment per infants i families i fires medievals!

Així que si encara no ho has fet, fés un cop d’ull a la resta de la web!

Salut i malabars!